Şöhret Pakiş’e Amerika’dan Ödül

June 17, 2020

Dünya Su Parkları Birliği tarafından verilen “Executive Board Award” ödülüne bu yıl Şöhret Pakiş layık görüldü.

Merkezi Amerika Birleşik Devletleri olan, Dünya Su Parkları Birliği (World Waterpark Association) tarafından verilen ve su parkı sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan ‘’Executive Board Award” ödülüne bu yıl Şöhret Pakiş layık görüldü.

Ödül Töreni Göz Doldurdu

Ödül töreni 5 Ekim’de ABD’nin Las Vegas kentinde bulunan Caesars Forum Konferans Merkezi’ndeki Dünya Su Parkları Birliği fuarına eş zamanlı olarak gerçekleşti. Törene iş dünyası büyük bir ilgi gösterilirken, Disney ve Universal gibi önde gelen Amerikan parklarının üst düzey yöneticileri törene katıldı.

İlk Kadın Yönetici Oldu
Şöhret Pakiş’e bu özel ödülü Dünya Su Parkları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Andrew Chafatelli ve Dünya Su Parkı Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Chris Landgrave takdim etti. Amerika merkezli ve tüm yönetim kurulunu Amerika’nın en mühim tema ve su parkı işletmecilerinin ve tasarımcılarının oluşturduğu Amerikalı özel bir jüri tarafından belirlenen ‘’Executive Board Award” ödülü, her yıl su parkları ve rekreasyon alanında anlamlı değer ve katkıda bulunan ve özel başarı gösteren kişi veya kuruluşlara verilmektedir. Bugüne kadar bu prestijli ödüle Avrupa’dan ve Türkiye’den layık görülen ilk kadın yönetici Şöhret Pakiş oldu. Ödül bugüne dek Amerika dışında, bir yıl sadece Çin’e gitmişti. Avrupa kıtasından bu ödüle layık görülen ilk kişi Şöhret Pakiş oldu.

“İnanılmaz Derecede Minnettarım”

Ödül töreninin ardından açıklama yapan Pakiş; ”Bu prestijli ödülü almaktan son derece onur duyuyorum. Gerçekten tüm kalbimle sevdiğimi söyleyebileceğimi hissediyorum. Ve bu her zaman hedefimdir, kalpten liderlik etmek. Dünyanın her yerinden harika insanlarla harika projeler üzerinde çalıştığım birçok fırsat için inanılmaz derecede minnettarım. Bu fırsatları hazinem olarak görüyorum. Önümüzdeki yıllarda tüm deneyimlerimi ve geliştirdiğim güçlü bağlantı ağımı tüm sektöre hizmet etmek için kullanmayı umuyorum” dedi.

Posted in Design, Music, Uncategorized, WordPressTags:
3 Comments
  • James

    Fast, cheap and good — from these three things you should always choose two. If it’s fast and cheap, it will never be good. If it’s cheap and good, it will never work out quickly. And if it is good and fast, it will never come cheap. But remember: of the three you still have to always choose two.

    9:30 pm June 17, 2020 Reply
  • Steven

    Think about the content that you want to invest in a created object, and only then will form. The thing is your spirit. A spirit unlike forms hard copy.

    9:30 pm June 17, 2020 Reply
  • William

    Minimalism has reached a certain critical point, the top. Where to go? I do not know. The main thing for the designer — to create things that are pleasing to him, the work brings satisfaction, and cooperation with the customer — satisfaction.

    9:30 pm June 17, 2020 Reply
Write a comment